Μάλλον στα δικαστήρια…

Μάλλον στα δικαστήρια…

Πάνε μερικές εβδομάδες, που ήταν ξεκάθαρο ότι ο Πάμπλο Ματσίν, δεν θα καθοδηγεί την ομάδα του Απόλλωνα την επόμενη σεζόν… Αν και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025.

Είναι επίσης ξεκάθαρο, ότι ο Ισπανός τεχνικός, θα διεκδικήσει όλα τα λεφτά που προνοεί η σύμβαση του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είναι θέμα ημερών, να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο με τον Ματσίν, που θα φέρει αμέσως μετά και το φιρμάνι πρόσληψης του διαδόχου του Αντριάν Γκούλα.

Με τον Ίβηρα προπονητή, εκτός απρόοπτου, η εταιρία διαχείρισης του Απόλλωνα, θα λύσει τις οικονομικές της διαφορές στα αρμόδια δικαστικά σώματα της ΟΥΕΦΑ.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Euroleague: Τρίτη σερί ήττα και στη... 10η θέση ο Παναθηναϊκός, τον πλησίασε στη μία νίκη η 11η Ντουμπάι! (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Euroleague: Τρίτη σερί ήττα και στη... 10η θέση ο Παναθηναϊκός, τον πλησίασε στη μία νίκη η 11η Ντουμπάι! (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά την ολοκλήρωση της 29ης αγωνιστικής και της εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρί.

BEST OF THEMASPORTS