«Πρασίνισε» (και) η Σύρος: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και η γιαγιά που έκλεψε τις εντυπώσεις και έγινε σύνθημα!

«Πρασίνισε» (και) η Σύρος: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και η γιαγιά που έκλεψε τις εντυπώσεις και έγινε σύνθημα!

Στη Σύρο, μετά την απονομή του Κυπέλλου, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ξεχύθηκαν στην Ερμούπολη, προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους και την 7η Euroleague.

Ένα ξέφρενο γλέντι έστησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε όλη την Ελλάδα για την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας του.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεχύθηκαν στους δρόμους αμέσως μετά την λήξη του τελικού με την Ρεάλ, γεμίζοντας κεντρικές πλατείες όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Στη Σύρο μετά την απονομή του Κυπέλλου οι φίλοι του Παναθηναϊκού ξεχύθηκαν στην Ερμούπολη προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους και την 7η Euroleague.

Σημείο συνάντησης η πλατεία Μιαούλη η οποία πρασίνισε… ενώ στη συνέχεια διέσχισαν το λιμάνι της Ερμούπολης! Δε θα μπορούσε να μην γίνει και πομπή με μηχανές και αυτοκίνητα με την νύχτα να γίνεται μέρα και οι κόρνες να δημιουργούν μια εκκωφαντική ατμόσφαιρα

Την παράσταση εκτός των εκατοντάδων φιλάθλων έκλεψε και μια γιαγιά που βγήκε στο παράθυρο να πανηγυρίσει και όπως μπορείτε να καταλάβετε έγινε σύνθημα το σύνθημα τους!!

https://youtu.be/LE0ao_HGS5k

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε τη Θέλτα να τη σοκάρει μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 που τη φέρνει στο -4 από την κορυφή, ενώ έχασε τον Μιλιτάο με τραυματισμό.