Ένας «τεράστιος» αποχαιρετά έναν... σπουδαίο: Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήθελε να συναντήσει τον Γιούργκεν Κλοπ!

Ένας «τεράστιος» αποχαιρετά έναν... σπουδαίο: Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήθελε να συναντήσει τον Γιούργκεν Κλοπ!

«Γιούργκεν, θέλω να τα πούμε, θέλω να σε δω». Και ο Κλοπ πήγε. Και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του έδειξε πόσο τον σέβεται. Γιατί κάποια πράγματα, είναι κάτι περισσότερο από ένα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ!

Κάποιες φορές, το ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από ένα άθλημα. Και η εμπειρία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα μπορούσε να το αψηφήσει. Ναι, είναι τεράστιες οι κόντρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, πάντα θα είναι.

Αλλά σήμερα, στο τέλος της ημέρας, ένας σπουδαίος προπονητής αφήνει τους «κόκκινους» και το «Άνφιλντ», μετά από εννέα χρόνια. Δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, επικοινώνησε μαζί του και του πρότεινε μία… έξοδο.

Μία ποδοσφαιρική βραδιά, γεμάτη συζήτηση, αναμνήσεις, «μαθήματα» και εμπειρίες. Και πώς θα μπορούσε ο Γιούργκεν Κλοπ να πει «όχι»; Δείπνησαν μαζί, πέρασαν χρόνο «παρέα» και προφανώς έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Και οι δύο, λατρεύτηκαν και αγάπησαν στον μέγιστο βαθμό, τις ομάδες της Αγγλίας με τις οποίες συνδέθηκαν. Και αυτό, είναι κάτι περισσότερο από 90 «σκληρά» λεπτά, σε ένα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Σάντερλαντ στο Άνφιλντ και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το πόσο προβληματική είναι η εκκίνησή της στη φετινή σεζόν, με την Τσέλσι να χάνει με 3-1 στο Έλαντ Ρόουντ από την Λιντς και μαζί την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη τριάδα.