Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Αρχικά, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου και ευχαρίστησε τον πράσινο λαό για τη δυναμική παρουσία του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Παρά τη μεγάλη μας επιθυμία να κλείσουμε τη σεζόν προσθέτοντας ακόμη έναν τίτλο στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δυστυχώς ο τελικός δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε.

Ήταν ένα πικρό αποτέλεσμα για εμάς. Συγχαρητήρια στην Πάφο για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Πετύχαμε τον ένα στόχο που είχαμε θέσει φέτος και διεκδικήσαμε τους άλλους δύο μέχρι τέλους.

Τώρα προχωράμε αποφασιστικά στην επόμενη ημέρα.

Συνεχίζουμε εντατικά τον προγραμματισμό για να είμαστε πιο δυνατοί τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την υποστήριξη. Ξέρουμε τις προσδοκίες του, είναι οι ίδιες με τις δικές μας και δουλεύουμε σκληρά για να τις πετύχουμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χριστούγεννα με καταιγίδες – Βίντεο και φωτογραφίες από έντονα καιρικά φαινόμενα σε Λευκωσία και Λεμεσό

Χριστούγεννα με καταιγίδες – Βίντεο και φωτογραφίες από έντονα καιρικά φαινόμενα σε Λευκωσία και Λεμεσό

Με έντονα καιρικά φαινόμενα συνοδεύτηκε η μέρα των Χριστούγεννων σε αρκετές περιοχές της Κύπρου, με βροχές, ισχυρές καταιγίδες και κατά τόπους χαλαζόπτωση να κάνουν την εμφάνιση τους.