Ο «ξαπλωμένος» ουρανοξύστης της Κίνας: Κρέμεται στα 300 μέτρα και ζυγίζει παραπάνω από τον Πύργο του Άιφελ
Στο Τσονγκκίνγκ, ένα γυάλινο «τούνελ» 300 μέτρων αιωρείται πάνω από ουρανοξύστες, ξεπερνώντας σε βάρος ακόμη και τον Πύργο του Άιφελ.




Κάποιες αμφιβολίες που υπήρχαν για τους Σεμέδο και Στεπίνκι δεν υφίστανται από χθες, όταν το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την αποστολή και είναι άπαντες παρόντες.
Όσον αφορά την Πάφο, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διαθεση του τον εδώ και αρκετές εβδομάδες τραυματία, Ζόρνταν Ικόκο.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός της Ομόνοιας ενδέχεται να παρατάξει την ακόλουθη ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μίλετιτς, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Σίμιτς, Σεμέδο, Αλιούμ, Στεπίνσκι.
Διαθέσιμοι είναι και οι Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Σιπριάνο, Κασάμα, Κακουλλής, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέζιακς, Μπασιρού, Λανγκ, Ανδρέου.
Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», ο Ισπανός προπονητής της Πάφος FC, ενδέχεται να παρατάξει την ακόλουθη ενδεκάδα: Ίβουσιτς, Ρους, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαϊ, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πέπε (Βαλακάρι), Ζάιρο, Τάνκοβιτς, Μπρούνο (Τζάτζα).
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις