«Οι Έλληνες της Ομόνοιας αγκαλιά με το πρωτάθλημα: Πως το σηκώνει η ομάδα της Λευκωσίας»
Σε ελλαδικά ΜΜΕ αναφέρονται στους Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου.




Ο Κύπριος εξτρέμ αποχώρησε από την Ομόνοια με την μορφή δανεισμού, αφού ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το Κυπριακό.
Ωστόσο ο Λοΐζου μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές (μία βασικός και τρείς αλλαγή) και απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος. Δεν πήρε το χρόνο που θα επιθυμούσε και δεν μπόρεσε να δείξει το ταλέντο του.
Έτσι ο 20χρονος αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο και την Ομόνοια με την ολοκλήρωση του δανεισμού του, αφού δύσκολα θα πληρώσει για να τον κρατήσει η Χέρενφεν.
Δεδομένο πως αν όχι στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο (καλοκαίρι 2024) σίγουρα στις επόμενες, ο Λοΐζου θα επιδιώξει να ξανά πάρει την ευκαιρία του στο εξωτερικό.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις