ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ (19/1): Από που θα δείτε το Ομόνοια Αρ. - ΕΝΠ και τους υπόλοιπους αγώνες
Το αθλητικό τηλεοπτικό της Δευτέρας, 19 Ιανουαρίου 2026.




ΗΑλ Ιτιχάντ και γενικότερα το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας έχει θέσει ως στόχο την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι Σαουδάραβες -όπως συνηθίζουν- είναι διαθέσιμοι να πληρώσουν πολλά χρήματα τον Αιγύπτιο, ωστόχο μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουν καταφέρει να τον πάρουν από την Λίβερπουλ.
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Ρούντι Γκαλέτι πάντως η Αλ Ιτιχάντ έχει αρχίσει να αναπτύσσει το plan b της συγκεκριμένης υπόθεσης. Δηλαδή σε περίπτωση που ο Σαλάχ δεν συμφωνήσει να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία να υπάρχει μία εξίσου δυνατή λύση που θα προκαλέσει θόρυβο.
Τραβηγμένο το σενάριο, αλλά όπως αναφέρει ο Γκαλέτι η Αλ Ιτιχάντ εξετάζει τα δεδομένα για τον Σον της Τότεναμ. Το συμβόλαιο του 31χρονου επιθετικού, αρχηγού των Λονδρέζων εκπνέει το 2025 και υπάρχει η αίσθηση ότι ο Κορεάτης θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να ζήσει μια νέα ποδοσφαιρική περιπέτεια.
Θυμίζουμε πως ο Σον βρίσκεται ήδη πάρα πολλά χρόνια στο Νησί, καθώς η Τότεναμ τον είχε αγοράσει από την Λεβερκούζεν το '15 αντί 30.000.000 ευρώ. Στο παρελθόν τ' όνομά του έχει συνδεθεί με κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όμως ποτέ μέχρι στιγμής δεν "έκατσε" η φυγή του από την ομάδα του Ποστέκογλου.
contra.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις