Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία

"Ορφανός" ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να βρεθεί ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Εν αναμονή των κεντρικών αποφάσεων απ’ την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αναφορικά με τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ομάδας, η Ελλάδα έχει μπροστά της στις 7 Ιουνίου το μεγάλο φιλικό με τη Γερμανία στο Μεχενγκλάνμπαχ, το οποίο θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε της «νασιονάλμανσαφτ» ενόψει του EURO 2024.

Προκειμένου να μην υπάρξει κενό στον πάγκο της Εθνικής, η διοίκηση της ΕΠΟ ενημέρωσε ήδη τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Νίκο Παπαδόπουλο πως θα αναλάβει καθήκοντα προπονητή στην ανδρική ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Borussia Park».

 
 

Αυτή θα είναι η 10η συνάντηση της Ελλάδας με τη Γερμανία και η δεύτερη σε φιλικό αγώνα. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους για τελευταία φορά στις 22 Ιουνίου 2012 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκντανσκ, όπου τα «πάντσερ» νίκησαν με 4-2.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η αντίδραση του προέδρου της ΑΕΛ για... Χάμες Ροντρίγκες!

Η αντίδραση του προέδρου της ΑΕΛ για... Χάμες Ροντρίγκες!

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΑΕΛ για την παρουσίαση των κ.κ. Ζοέλ Νταμάχου και Θύμιου Αγαθοκλέους, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα μας, ThemaSports.com, για το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα για τον Κολομβιανό άσο, Χάμες Ροντρίγκες.