Συγκινητικός Πετράκης, είπε δακρυσμένος μαντινάδα μετά την παραμονή του Παναιτωλικού!

Συγκινητικός Πετράκης, είπε δακρυσμένος μαντινάδα μετά την παραμονή του Παναιτωλικού!

Μαντινάδα είπε on camera ο συγκινημένος, Γιάννης Πετράκης, μετά την εξασφάλισης την παραμονής του Παναιτωλικού.

Την εξασφάλιση της παραμονής στη Stoiximan Super League εξασφάλισε ο Παναιτωλικός και το κλίμα μετά το τέλος του αγώνα ήταν πανηγυρικό!

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv, ο Γιάννης Πετράκης, εμφανώς συγκινημένος και δακρυσμένος άκουγε κρητικά τραγούδια από τα μεγάφωνα και όταν του ζητήθηκε να πει μια μαντινάδα, ανέφερε: «Άλλος μπερδεύει σε κλωστή και δένει να τον πνίξει (η κλωστή εννοεί) και άλλος στην άκρη του γκρεμού θα βρει φτερά να ανοίξει».

 

 

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ομόνοια - Μπενφίκα 1-2 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE: Ομόνοια - Μπενφίκα 1-2 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει στις 22:00 την Μπενφίκα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.