Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Εκτός προπόνησης Γουόκαπ και Παπανικολάου

Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Εκτός προπόνησης Γουόκαπ και Παπανικολάου

Ο Γουόκαπ αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση από την προπόνηση, ενώ ο Παπανικολάου δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, πονοκεφαλιάζοντας τον Ολυμπιακό εν όψει Μπαρτσελόνα.

Δύο πολύ σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός εν όψει της έναρξης της σειράς των playoffs με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»,

Ο Τόμας Γουόκαπ αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένο να πετάξει για την Βαρκελώνη την Τρίτη το μεσημέρι. Οι δύο πολύτιμοι παίκτες αναμένεται να είναι σε αυτή, αλλά η ετοιμότητά τους για το πρώτο παιχνίδι θα διαπιστωθεί στις επόμενες προπονήσεις.

To πρώτο ματς της σειράς θα γίνει την Τετάρτη (22:00) και το δεύτερο την Παρασκευή (22:00), προτού η σειρά μεταφερθεί στο ΣΕΦ.

Περιττό να πούμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία Γουόκαπ και Παπανικολάου στον Ολυμπιακό, στην άμυνα και όχι μόνο. Ο Τεξανός γκαρντ έχει φέτος 8,7 πόντους, 4,8 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ και 10,4 στην αξιολόγηση σε 26:54 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρώπη, ενώ ο αρχηγός μετρά 7,4 πόντους, 3,6 πόντους, 2,9 ασίστ και 9,4 στην αξιολόγηση σε 25:28 κατά μέσο όρο προσφέροντας πολλά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Να κλείσει... καρέ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Να κλείσει... καρέ

Ο Απόλλωνας κόντρα στην Πάφο θέλει να την νικήσει για δεύτερη φορά και να σημειώσει 4η νίκη στην έδρα του.