Ολυμπιακός: Έτσι θα «χτυπήσει» τη Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Έτσι θα «χτυπήσει» τη Φενέρμπαχτσε

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μελετήσει τις αδυναμίες της Φενέρμπαχτσε και δίνει κομβικό ρόλο σε Ελ Κααμπί και Φορτούνη.

Η ατομική ποιότητα των παικτών της είναι υψηλή, αλλά όμως ανασταλτικά αντιμετωπίζει προβλήματα και δέχεται γκολ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως η άμυνα της Φενέρ ανεβαίνει ψηλά και θα «χτυπήσουν» με τους Φορτούνη και Ελ Κααμπί στις αντεπιθέσεις. 

Βέβαια, ο Ολυμπιακός θα θελήσει να ελέγξει το παιχνίδι και να έχει την μπάλα στα πόδια του, για να μη δώσει χώρους στον αντίπαλο. Ωστόσο, έχει δουλέψει και στις αντεπιθέσεις, προκειμένου να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα προκύψει.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα δύο ντέρμπι

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα δύο ντέρμπι

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 13ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου.