«Κάνουμε πολύ καλή διαχείριση με τους νεαρούς, θα βάλουμε κι άλλους»

«Κάνουμε πολύ καλή διαχείριση με τους νεαρούς, θα βάλουμε κι άλλους»

Μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΖ (5-1), στο VITEX Αμμόχωστος-Επιστροφή, για την 8η αγωνιστική των πλέι άουτ, ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέξανδρος Γαρπόζης, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Θα πω λίγα για το παιχνίδι, σεβόμενος τον αντίπαλο που αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα.

Ό,τι δεν βάλαμε στα περασμένα παιχνίδια δημιουργώντας πολλές φάσεις, τα βάλαμε σήμερα και είμαστε χαρούμενοι που βάλαμε πέντε γκολ.

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις μας, δεν ήμασταν τόσο καλοί δημιουργικά, αλλά απόψε βρήκαμε τον στόχο.

Ερχόμενος στην ομάδα και μπαίνοντας στη β’ φάση ξεκινήσαμε μια διαδικασία ως ομάδα να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, να είμαστε αξιοπρεπείς απέναντι σε όλους τους αντιπάλους, να υπάρχει βασικός κορμός έμπειρων παικτών και να χρησιμοποιούμε δικά μας παιδιά με το σωστό τρόπο -όχι να τους βάζουμε μαζικά, όπως γινόταν τα περασμένα χρόνια και σήμερα δεν ξέρουμε πού βρίσκονται.

Θεωρώ ότι κάνουμε πάρα πολύ καλή διαχείριση με του νεαρούς, έχουν μεγάλη βοήθεια από τους πιο έμπειρους και στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη στήριξη, έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους και θα βάλουμε κι άλλους.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μιγκέλ Ολιβέιρα που χθες βράδυ έχασε τη γιαγιά του».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι

Στη Μάντσεστερ Σίτι ο 25χρονος διεθνής Άγγλος αμυντικός, Μαρκ Γκέχι, με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να συμφωνεί με την Κρίσταλ Πάλας για την απόκτησή του!