Στην Μπαρτσελόνα βλέπει τον αντι-Νεϊμάρ!

Στην Μπαρτσελόνα βλέπει τον αντι-Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμάρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία και η Αλ Χιλάλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος σταρ, που «μετακόμισε» το περασμένο καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Saudi Pro League, έχει τεθεί νοκ-άουτ από τον περασμένο Οκτώβριο, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στον αγώνα της εθνικής Βραζιλίας με την Ουρουγουάη. Η επιστροφή του στη δράση προσδιορίζεται χρονικά στις αρχές του καλοκαιριού, με τον ίδιο, ωστόσο να δείχνει πως δεν θέλει να μείνει στην ομάδα, μολονότι έχει συμβόλαιο έως το 2025.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Αλ Xιλάλ βρίσκεται πλέον ο Ραφίνια, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport». Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει επιλεγεί από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία προσφέρει στους «μπλαουγκράνα» 100 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του. Μια πρόταση που δύσκολα θα αρνηθεί ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει όρθια οικονομικά τους «Καταλανούς.

Ο Ραφίνια είχε στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και το περασμένο καλοκαίρι, επιλέγοντας ωστόσο να απαντήσει αρνητικά, για να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα», έχοντας και τη συναίνεση του Λαπόρτα. Παρ’ όλα αυτά, η νέα πρόταση αλλάζει τα δεδομένα, καθώς η διοίκηση τον «σπρώχνει» προς τη Σ. Αραβία

Sportsking.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ευκολάκι η… «μετάφραση» του καρφώματος Κετσπάγια

Ευκολάκι η… «μετάφραση» του καρφώματος Κετσπάγια

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την εικόνα που είχαν μερικοί παίχτες που δεν πήραν πολλή χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Τους «κάρφωσε» με σχετική αναφορά στην χθεσινή συνέντευξη τύπου.