Μουντιάλ από «χρυσάφι» - Το ιλιγγιώδες ποσό που θα πάρει ο νικητής
Η FIFA μοιράζει... χρυσάφι στο Μουντιάλ 2026. Από τους ομίλους μέχρι και τις ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης.




Αναλυτικά:
«H PAYABL EKA ΑΕΛ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε ότι την Τρίτη 26/03/2024, στις 09:30 π.μ θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη που θα αφορά την ενημέρωση του κοινού για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ανάληψη της διοργάνωσης της τελική φάσης (FINAL 4) της Delasport Balkan League στην Κύπρο.
Στην δημοσιογραφική διάσκεψη θα παρευρεθούν εκπροσώποι της Delasport Balkan League καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας.
Η δημοσιογραφική διάσκεψη θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο “Four Seasons”, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αμαθούντος 67/69, Αγιο Τύχωνα 4532, Λεμεσός.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA ΑΕΛ».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις