Η Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει από τη Γιουνάιτεντ το next big thing του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!
Ο 16χρονος Τζέι Τζέι Γκάμπριελ βρίσκεται προ των πυλών της Ρεάλ, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις στη Μαδρίτη και περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.




Ποσό… λογικό για να πειστεί να αφήσει τα διπλάσια της Παρί Σεν Ζερμέν! Βέβαια τα χρήματα στους Παριζιάνους δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα, αφού ο 25χρονος Γάλλος ήθελε να εκπληρώσει το όνειρό του και να αγωνιστεί στον πιο επιτυχημένο σύλλογο του κόσμου.
Τα οικονομικά δεδομένα του Εμπαπέ θα ξεπερνούν αυτά των Βινίσιους και Μπέλιγχαμ που θα πέφτουν πια στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα εντός της ομάδας της Μαδρίτης. Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να «τρέχουν» τίποτα δεν έχει υπογραφεί επίσημα ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που αναμένεται να γίνει στο φινάλε της σεζόν.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις