ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεγάλο πλήγμα ενόψει ΑΠΟΕΛ και το σενάριο για αριστερά

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεγάλο πλήγμα ενόψει ΑΠΟΕΛ και το σενάριο για αριστερά

Χωρίς τον Σεμέδο θα παραταχθεί η Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο στο αιώνιο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο 29χρονος εξτρέμ απεκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και η επιστροφή του υπολογίζεται μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων.

Σαφώς και το πλήγμα είναι μεγάλο για τον Αναστασίου αφού ο Σεμέδο είναι ο δεύτερο πιο παραγωγικός παίκτης της Ομόνοιας με 11 γκολ και 6 ασιστ ενώ γενικότερα αποτελεί την πιο ποιοτική και αξιόπιστη λύση στα φτερά των πρασίνων.

Η λογική λέει ότι την θέση του θα πάρει ο Σίμιτς, του οποίου η φυσική θέση είναι στο αριστερό φτερό. Ο Σέρβος δεν έχει προσφέρει πολλά φέτος και του δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προέρχεται από τραυματισμό όμως οι επιλογές στη συγκεκριμένη θέση στην Ομόνοια είναι περιορισμένες ενώ ο Αναστασίου έδειξε στα ματς που κάθεται στον πάγκο ότι δεν αρέσκεται σε πολλές αλλαγές και... αλχημείες. Οπότε το πιθανότερο σενάριο για τη θέση στα αριστερά της επίθεσης είναι να δούμε τον Σίμιτς και στις υπόλοιπες θέσεις δύσκολα θα αλλάξει κάτι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.