Μιχαηλούδης: «Έχω την αίσθηση ότι θα πάνε όλα καλά την Κυριακή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»

Μιχαηλούδης: «Έχω την αίσθηση ότι θα πάνε όλα καλά την Κυριακή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε όσο ποτέ άλλοτε τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη για να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη να επανέλθει στις επιτυχίες. Έχω την αίσθηση ότι θα πάνε όλα καλά την Κυριακή. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, δεν έχει αλλάξει».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: «Πίεση πάντα υπάρχει. Και στο περσινό πρωτάθλημα κυνηγούσαμε μέχρι να φτάσουμε στην 1η θέση. Αυτή η πίεση είναι ωφέλιμη, είναι κάτι που συνήθισαν οι ποδοσφαιριστές. Η πίεση πάντα υπάρχει στον Άρη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφουν οι Μπρόρσον και Μοντνόρ που έλειψαν με την ΑΕΚ λόγω τιμωρίας. Οι Στρούτσκι και Μποάκι δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Περιμένουμε τους Μαγιαμπέλα και Κακόριν. Έκαναν κάποιο μέρος της προπόνησης και αύριο θα αποφασίσει ο προπονητής μας αν θα μπουν στην αποστολή. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λύγισε τους Γουάιτκαπς και έγραψε ιστορία η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι!

Λύγισε τους Γουάιτκαπς και έγραψε ιστορία η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι!

Η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι επικράτησε 3-1 των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Μίλερ και κατέκτησε για πρώτη φορά τον τίτλο στο MLS.