ΜΑΓΟΣ!

ΜΑΓΟΣ!

Αυτή η λέξη ταιριάζει στον Μπεζούς γενικά στην όλη σεζόν που κάνει

Η παρουσία του Ουκρανού στο ψεσινό ντέρμπι με την Ανόρθωση ήταν εντυπωσιακή και μια από τις καλύτερες στην φετινή σεζόν.  Επιπλέον ήταν και άτυχος καθώς είχε 3 δοκάρια. 

Ο Ρόμαν Μπεζούς κατακρίθηκε αρκετά για τις επιδόσεις του στο γήπεδο αλλά φέτος κάνει φοβερό πρωτάθλημα. Έχει πετύχει 7 γκολ στατιστικό που τον φέρνει κοντά σε ρεκόρ καριέρας, είναι τρομερά επιδραστικός στο παιχνίδι της Ομόνοιας και μια λέξη που του ταιριάζει με τις φετινές επιδόσεις είναι Μάγος. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μπεζούς με το σπαθί του πάει να κερδίσει θέση στην νέα Ομόνοια που θα φτιαχτεί για την νέα σεζόν. 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με Παπασταύρου η προπόνηση της Ομόνοιας  - «Φατούρο» στον Ουζόχο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με Παπασταύρου η προπόνηση της Ομόνοιας - «Φατούρο» στον Ουζόχο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα», για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.