Νέο παγκύπριο ρεκόρ Εφήβων από τον Ιωσήφ Κεσίδη!

Νέο παγκύπριο ρεκόρ Εφήβων από τον Ιωσήφ Κεσίδη!

Ενημέρωση από την ΚΟΕΑΣ:

«Ο Ιωσήφ Κεσίδης είναι από πριν λίγο ο κάτοχος του παγκύπριου ρεκόρ στη σφυροβολία Εφήβων (κάτω των 20 ετών) με 78,03μ., επίδοση που πέτυχε στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ρίψεων το οποίο διεξάγεται στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ.

Ο αθλητής του Πανίκου Χαραλάμπους ξεπέρασε τα 77,86μ. που είχε ο Αλέξανδρος Πουρσανίδης από τις 22 Ιουνίου 2012, επίσης υπό τις οδηγίες του κ. Χαραλάμπους.

Να σημειώσουμε ότι ο Κεσίδης εξασφάλισε άνετα το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο κάτω των 20 ετών (67,50μ.), το οποίο θα διεξαχθεί στο τέλος Αυγούστου στο Περού.

Επίσης τα 78,03μ. είναι η κορυφαία βολή στον κόσμο για το 2024, στην κατηγορία Κ20. Ο Ιωσήφ Κεσίδης αφιέρωσε το ρεκόρ του στον αδικοχαμένο Κώστα Σταθελάκο, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένο και το φετινό Χειμερινό Πρωτάθλημα Ρίψεων».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αεροπλάνο… ξύνει τον διάδρομο, πετά σπίθες και ξανασηκώνεται στον αέρα - Δείτε βίντεο

Αεροπλάνο… ξύνει τον διάδρομο, πετά σπίθες και ξανασηκώνεται στον αέρα - Δείτε βίντεο

Η στιγμή που αεροσκάφος Boeing 777 της Kalitta Air πλησιάζει τον διάδρομο προσγείωσης μοιάζει να εξελίσσεται φυσιολογικά. Μέχρι τη στιγμή που η ουρά ακουμπά στο έδαφος και οι σπίθες φωτίζουν την πίστα, προκαλώντας αγωνία σε όσους παρακολουθούν.