ΚΑΡΣΕΔΟ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα, αλλά ήμασταν άτυχοι»

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα, αλλά ήμασταν άτυχοι»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Στέλιος Κυριακίδης» μετά το τέλος του αγώνα Πάφος FC-ΑΕΚ, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Αναλυτικά:

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά ήμασταν άτυχοι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, είχαμε όμως 2-3 κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά ήμασταν άτυχοι. Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας, έδωσαν τα πάντα. Έχουμε τρεις μέρες για να ανακάμψουμε και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το επόμενο παιχνίδι για το κύπελλο».

Για την αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα του: «Προσπαθούμε να πιέζουμε από την αρχή, όμως σήμερα δεν καταφέραμε».

Για το ενδεχόμενο να του ζητήσουν να αποχωρήσει: «Εμείς δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και είμαστε σε επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες. Ήταν αρκετά καλή η σημερινή μας εμφάνιση παρά την ήττα».

Για την καθοδική πορεία της ομάδας και αν θεωρεί ότι πρέπει να αποχωρήσει, γιατί χρειάζεται ένα σοκ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, η άποψη μου είναι ότι ήμασταν άτυχοι».

Για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει: «Ξέρω ότι έχουμε υψηλούς στόχους. Σίγουρα εχώ κι εγώ ευθύνες σαν προπονητής. Πρέπει να βελτιωθούμε και θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό: Φωτιές, δακρυγόνα, επεισόδια και απόσυρση όλων των λεωφορείων!

ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό: Φωτιές, δακρυγόνα, επεισόδια και απόσυρση όλων των λεωφορείων!

Όπως αναφέρει η Le Parisien, το Παρίσι βυθίστηκε στο χάος μετά τον τελικό: Φωτιές, δακρυγόνα, συγκρούσεις και πλήρης διακοπή όλων των λεωφορείων στην Ιλ-ντε-Φρανς λόγω των μαζικών συγκεντρώσεων.