Ήττα-έκπληξη για τους Μπακς με διπλό Γιάννη και τον Λίλαρντ να αστοχεί στο τέλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα-έκπληξη για τους Μπακς με διπλό Γιάννη και τον Λίλαρντ να αστοχεί στο τέλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον χειρότερο τρόπο πηγαίνουν στο All Star Break οι Μπακς, οι οποίοι γνώρισαν ήττα-έκπληξη από τους Γκρίζλις (113-110), παρά το double-double του Γιάννη Αντετοκούνμπο (35 πόντοι, 12 ασίστ).

Συνεχίζονται τα μπρος-πίσω στους Μπακς, οι οποίοι τα ξημερώματα ηττήθηκαν από τους Γκρίζλις μέσα στο Μέμφις, στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων πριν από τη διακοπή για το All Star.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκόραρε 35 πόντους και είχε 12 ασίστ (15/17 δίποντα, 5/9 βολές), πετυχαίνοντας το 43ο double-double της σεζόν, ενώ είχε επίσης 4 ριμπάουντ, 1 λάθος και 5 φάουλ σε 36:37.

 Από την πλευρά του, ο Ντέμιαν Λίλαρντ τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους και 7 ασίστ, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση, αφού το τρίποντο που επιχείρησε δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Από εκεί και πέρα, ο Μπόμπι Πόρτις είχε 15 πόντους και ο Μπρουκ Λόπες είχε 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, και 4 μπλοκ.

Για τους γηπεδούχους, ο Ζιέρ Γουίλιαμς και ο Τζέι Τζέι Τζάκσον σκόραραν από 27 ο καθένας, ενώ ο Βινς Γουίλιαμς ήταν «διπλός» με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Επόμενο παιχνίδι για τους Μπακς στη Μινεσότα, κόντρα στους Τίμπεργουλβς, στις 24 Φεβρουαρίου.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-26, 57-57. 94-85, 113-110

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του NBA
Γκρίζλις-Μπακς 113-110

Τζαζ-Γουόριορς 137-140

Μπλέιζερς-Τίμπεργουλβς 91-128

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με ντόπιο αφεντικό θα τα… μάζευε ο Ρατσκόφ

Με ντόπιο αφεντικό θα τα… μάζευε ο Ρατσκόφ

Σε οπαδικό γκρουπ του Άρη, ζητούν από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, να «πάρει το κεφάλι» του Αρτσιόμ Ρατσκόφ. Ύστερα από τη συνέχιση των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας, στα παιχνίδια μακριά από την Λεμεσό.