Τα τρία «καυτά» ερωτήματα στην επιστολή της ΑΕΛ κατά Βρυωνίδη
Όπως σας ενημερώσαμε προηγουμένως, επιστολή στον πρόεδρο και το ΔΣ της ΚΟΠ έστειλε ήδη, η διοίκηση της ΑΕΛ, όπου ζητά την παραίτηση – παύση του αθλητικού δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη.




Η Εθνική Ομάδα πόλο Ανδρών έκανε το καθήκον της απέναντι στο Μαυροβούνιο, νίκησε με 14-13 και περίμενε να μάθει την αντίπαλό της για να διεκδικήσει την 5η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στη Ντόχα.
Την έμαθε και αυτή θα είναι η Σερβία, η οποία επικράτησε με 11-10 της Ουγγαρίας, σε μία ισορροπημένη αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εκεί, οι Σέρβοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Εθνική το μεσημέρι του Σαββάτου (17/02, 15:00).
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα παλέψει για την κατάκτηση της 5ης θέσης, ενώ σε λίγους μήνες θα δώσει το «παρών» στις πισίνες του Παρισιού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
www.bnsports.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις