Δεύτερο επεισόδιο «Εκτός Έδρας» με Ομόνοια - Η προετοιμασία πριν το ντέρμπι με ΑΕΚ και οι δηλώσεις Ρέκνταλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεύτερο επεισόδιο «Εκτός Έδρας» με Ομόνοια - Η προετοιμασία πριν το ντέρμπι με ΑΕΚ και οι δηλώσεις Ρέκνταλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο γνωστοί youtuber podcaster από την Ελλάδα, οι Αιμίλιος Οικονομίδης και Χρήστος Κόντος, ταξίδεψαν στην Κύπρο για το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής τους «Εκτός Έδρας» στη Novibet.

Όπως αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Φεύγουμε από την Ελλάδα και μεταφερόμαστε στην Κύπρο: Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας πρωταγωνιστεί στο δεύτερο επεισόδιο από το Project «Εκτός Έδρας» με τον Αιμίλιο και τον Χρήστο!

Πώς προετοιμάζεται ένας σύλλογος από το τοπ επίπεδο της Κύπρου για ένα ντέρμπι; Τι συμβαίνει πριν ανάψουν οι προβολείς και ποιοι είναι οι... αθέατοι πρωταγωνιστές σε έναν σύλλογο;

Οι απαντήσεις εδώ, στο «Εκτός Έδρας», που θα φέρει σε πρώτο πλάνο τις συνεργαζόμενες ομάδες της Novibet!».

Δείτε το βίντεο - Πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έρχεται επικίνδυνο κοκτέιλ καιρού: Άνεμοι 6 μποφόρ , καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την Κύπρο

Έρχεται επικίνδυνο κοκτέιλ καιρού: Άνεμοι 6 μποφόρ , καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την Κύπρο

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία υποχωρεί μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά μέχρι κυματώδης.