Ο λόγος που τον δίκασε ο Πέτσας τον «ΚΚ»…
Για λόγους δεοντολογίας, δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση παραπομπής του προέδρου της ΑΕΛ, ο αθλητικός δικαστής.




Η ανακοίνωση:
«Ενημερώνουμε πως ο 18χρονος (28/01/2006), Τασίν Οζλέρ, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Το συμβόλαιο είναι διάρκειας μέχρι το 2027.
Ο Οζλέρ αγωνίζεται στα άκρα της επιθετικής γραμμής. Εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον Οκτώβριο του 2017, σε ηλικία 11 χρόνων.
Αγωνίστηκε στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών μέχρι την ομάδα Κ19, με την οποία στη φετινή σεζόν μετράει 12 συμμετοχές (10 βασικός και 2 ως αλλαγή), 983 αγωνιστικά λεπτά και 7 γκολ!
Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα, όπου αγωνίστηκε για 31 λεπτά.
Συγχαίρουμε τον Τασίν Οζλέρ για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και του ευχόμαστε να έχει την καριέρα που ονειρεύεται!».
Δείτε φωτογραφίες:





Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις