«Παίζει» του Πάμπου, αλλά…

«Παίζει» του Πάμπου, αλλά…

Το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου, είναι αυτό που έχουν ξεχωρίσει οι διαχειριστές της ΑΕΖ Ζακακίου για την διαδοχή του Λιάσου Λουκά.

Ο έμπειρος τεχνικός, δεν είναι αρνητικός να μετακομίσει στην ομάδα της Λεμεσού.

Όμως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Βασικά εξαρτάται από την διοίκηση των μαυροπρασίνων, αν αποφασίσει να τον απελευθερώσει, για να ανοίξει ο δρόμος να αναλάβει την ΑΕΖ.  

O Oλυμπιακός κυνηγά την άνοδο του στην πρώτη κατηγορία, πριν μερικές μέρες άλλαξε διοίκηση. Στη συνέχεια του παιχνιδιού στο Μακάρειο (είχε διακοπεί την περασμένη Παρασκευή λόγω προβλήματος στον φωτισμό) χθες, έφερε ισοπαλία 1-1 με την Αγία Νάπα. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

VIDEO: Το στοιχείο κλειδί στην υπόθεση με την γυναίκα που απειλούσε να ανατιναχθεί στη Λεμεσό - Η ερωτική σχέση και η εξαπάτηση

VIDEO: Το στοιχείο κλειδί στην υπόθεση με την γυναίκα που απειλούσε να ανατιναχθεί στη Λεμεσό - Η ερωτική σχέση και η εξαπάτηση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» στο Σίγμα, δόθηκε τέλος στο θρίλερ με την ταμπουρωμένη γυναίκα που απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι της στη Λεμεσό λόγω έξωσης.