Την «τιμώρησε» δις… σε πέντε λεπτά!

Την «τιμώρησε» δις… σε πέντε λεπτά!

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, η Νέα Σαλαμίνα είχε πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με Γιάνγκα και Ντουρμισάι, αλλά ο Ζάντρο πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.

Ο... άσος που δείχνει την κακή εικόνα του Άρη στο ημίχρονο!

Στο 2ο ημίχρονο ο Άρη στην πρώτη του ευκαιρία έκανε το 0-1 με τον Μοντνόρ στο 55' και πέντε λεπτά μετά σκόραρε ξανά με τον Σάβο, παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα νίκης.

Ο Άρης «τιμώρησε» την ομάδα του Χριστοδούλου, η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η παραβολική διδασκαλία του Γιάρι Λιτμάνεν

Η παραβολική διδασκαλία του Γιάρι Λιτμάνεν

Η άυλη κληρονομιά μιας ιδεολογίας ή η παρακαταθήκη ενός ατόμου, ο αντίκτυπός τους στην καθημερινή ζωή των απλών ανθρώπων, μπορεί να αναζητηθεί και να βρεθεί στο πνεύμα ενός λαού ή μιας κοινωνικής ομάδας, μέσα από μια φαινομενικά ασήμαντη κοινωνιολογική ανάλυση.