Λονδρέζικο ντέρμπι για την απόκτηση του Οσίμεν!

Λονδρέζικο ντέρμπι για την απόκτηση του Οσίμεν!

Ο Βίκτορ Οσίμεν αποτελεί διακαή πόθο για πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά club, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Premier League.

Άρσεναλ και Τσέλσι θα επιδιώξουν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο του Νιγηριανού επιθετικού, αφού το επόμενο καλοκαίρι αμφότερες σχεδιάζουν να καταθέσουν στη Νάπολι τη ρήτρα αγοράς του.

Αυτή ανέρχεται στα 111 εκατομμύρια δολάρια κάτι που πιθανώς να δυσκολέψει την προσπάθειά τους. Ο Οσίμεν πάντως έχει μόλις οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, σε αντίθεση με την περσινή πρωταθληματική χρονιά των 26 γκολ σε 32 αγώνες της Serie A.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλός Χάαλαντ και ξεκίνημα με το δεξί για τη Νορβηγία κόντρα στο Ιράκ

Διπλός Χάαλαντ και ξεκίνημα με το δεξί για τη Νορβηγία κόντρα στο Ιράκ

Η Νορβηγία επικράτησε 4-1 του Ιράκ στην πρεμιέρα του 9ου ομίλου του Μουντιάλ, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο.