«ΝΤΟΠΕΣ» ΑΕΚτζήδων στην προπόνηση ενόψει ΑΠΟΕΛ - Η υπόσχεση των Μπεν Σιμόν και Τρισκόφσκι

«ΝΤΟΠΕΣ» ΑΕΚτζήδων στην προπόνηση ενόψει ΑΠΟΕΛ - Η υπόσχεση των Μπεν Σιμόν και Τρισκόφσκι

Οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν δυναμικό παρών στη σημερινή (04/02) πρωινή προπόνηση της ομάδας τους για να την «ντοπάρουν» ψυχολογικά, για το αυριανό (05/02, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για την 23η αγωνιστική, αφού ως γνωστό, δεν θα έχουν το δικαίωμα να μεταβούν στο γήπεδο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρινοπράσινων» αποθέωσαν παίκτες και προπονητή, ζητώντας φυσικά το διπλό στη Λευκωσία, με τον προπονητή Ραν Μπεν Σιμόν, να τονίζει απευθυνόμενος σε αυτούς ότι:

«Αυτός ο σύλλογος είναι νούμερο 1. Δεν θα είστε μαζί μας στο γήπεδο, αλλά θα μας δώσετε καλή και θετική ενέργεια. Θα αγωνιστούμε στο ΓΣΠ ως ΑΕΚ Λάρνακας παιδιά».

Στον κόσμο της ΑΕΚ μίλησε και ο αρχηγός, Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος είπε:

«Αύριο, δεν είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο και περίπλοκο και ένας από τους λόγους που θα είναι περίπλοκο, είναι διότι δεν θα είστε εκεί. Θα είμαστε εμείς εναντίον 15-20 χιλιάδων. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως ο κάθε ένας από εμάς θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, για να φέρουμε τους τρεις βαθμούς εδώ για να πανηγυρίσουμε μαζί σας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Οι αριθμοί του Καμορανέζι είναι εκκωφαντικοί – Η διοίκηση κέρδισε πολλές μάχες»

«Οι αριθμοί του Καμορανέζι είναι εκκωφαντικοί – Η διοίκηση κέρδισε πολλές μάχες»

Στον SuperSport 104, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, για τα θέματα που αφορούν την ομάδα.