«Ακραίο» σκηνικό πριν το Γουλβς – Γιουνάιτεντ: Έβαλαν μουσική από το… Μπέλφαστ στα ηχεία, απάντησε με γκολ ο Ράσφορντ!

«Ακραίο» σκηνικό πριν το Γουλβς – Γιουνάιτεντ: Έβαλαν μουσική από το… Μπέλφαστ στα ηχεία, απάντησε με γκολ ο Ράσφορντ!

Τον «ειρωνεύτηκαν» στο «Μολινό», έβαλαν μουσική που να θυμίζει… club κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, δεν τον επηρέασαν και τελικά, την «πλήρωσαν». Τρομερό αυτό που βίωσε ο Μάρκους Ράσφορντ, πριν από την έναρξη του Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ήθελαν να «πικάρουν» τον Μάρκους Ράσφορντ. Ήθελαν να του δείξουν πως γνωρίζουν πως βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν έχουν τίποτα να φοβούνται από αυτόν.

Και φρόντισαν να το κάνουν με τον πιο «ακραίο» τρόπο. Τι επέλεξε λοιπόν να κάνει η Γουλβς πριν την έναρξη του παιχνιδιού της με τους «κόκκινους διαβόλους»; Να βάλει στα ηχεία μουσική από το Μπέλφαστ, προκειμένου να «ενοχλήσει» τον Άγγλο επιθετικό.

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό πάντως, με τον Άγγλο φορ να σκοράρει πέντε λεπτά μετά την έναρξη της συνάντησης, δείχνοντας πως δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο!

England365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αισιόδοξος ο προπονητής του Άγιαξ ενόψει Ολυμπιακού: «Θα πάμε με πολύ καλή ψυχολογία στο ματς»

Αισιόδοξος ο προπονητής του Άγιαξ ενόψει Ολυμπιακού: «Θα πάμε με πολύ καλή ψυχολογία στο ματς»

Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.