Στην προπόνηση της Λούτον για πρώτη φορά ο Λόκιερ μετά το καρδιακό επεισόδιο!

Στην προπόνηση της Λούτον για πρώτη φορά ο Λόκιερ μετά το καρδιακό επεισόδιο!

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στο προπόνηση του συλλόγου τη Δευτέρα (29/1), καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League τον περασμένο μήνα.

«Μου άρεσε πολύ να μπαίνω και να βλέπω όλα τα παιδιά. Δεν τα έχω δει από τότε που συνέβη, οπότε είναι πολύ ωραίο να τους βλέπω όλους και να βρίσκομαι πίσω στο κτίριο» είπε ο Λόκιερ.

«Το να είμαι τόσο δραστήριος για όλη μου τη ζωή, όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά γενικά όλα τα άλλα, ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα» πρόσθεσε.

Ο μάνατζερ της Λούτον, Ρομπ Έντουαρντς, είπε πως «...ήταν μια πολύ καλή μέρα για την ομάδα μας. Ηταν κάτι πολύ συναισθηματικό, μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά του πρώτα και κύρια, αλλά για εμάς ήταν υπέροχο που τον είδαμε».

Sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτσελόνα: Χάνει για ψίχουλα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μασία

Μπαρτσελόνα: Χάνει για ψίχουλα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μασία

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να χάνει τον ταλαντούχο Ντρο Φερνάντεθ για ποσό της τάξης των έξι εκατομμυρίων ευρώ.