Toυλάχιστον ο Χειλιμίντρης δεν θυμήθηκε τον... Χατζηπετρή!

Toυλάχιστον ο Χειλιμίντρης δεν θυμήθηκε τον... Χατζηπετρή!

Για λόγους ευθιξίας ο πρόεδρος του Οθέλλου Αντώνης Χειλιμίντρης (δεξιά στη φωτό), υπέβαλε την παραίτηση του. ‘Υστερα από την μη έγκαιρη μετάβαση του γιατρού στο γήπεδο «Αμμόχωστος» για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Τα γεγονότα είναι γνωστά, βάσει της προκήρυξης η ομάδα της Αθηαίνου, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά με απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Είναι πολλοί που σχολίασαν θετικά την απόφαση του πρόεδρου του Οθέλλου να παραιτηθεί, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την «γκάφα» που έκανε ο γιατρός.

Στη νήσο Κύπρο, δεν παραιτούνται συχνά, ποδοσφαιρικοί παράγοντες. Συνήθως, τους φταίνε οι άλλοι και ο… Χατζηπετρής.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το DNA της Ομόνοιας και η κριτική στον Μπεργκ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Το DNA της Ομόνοιας και η κριτική στον Μπεργκ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για μια δεκαετία έπαιξε στην Ομόνοια ο Χάρης Νικολάου, ενώ για μια πενταετία είχε επιτελικό πόστο στα φυτώρια της ομάδας.