«Η ΑΕΚ ζήτησε 4 εκατ. ευρώ από τη Σάμσουνσπορ για Ελίασον»

«Η ΑΕΚ ζήτησε 4 εκατ. ευρώ από τη Σάμσουνσπορ για Ελίασον»

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ για τον Νίκλας Ελίασον και τη Σάμσουνσπορ στην Τουρκία παρά την ξεκάθαρη στάση της ΑΕΚ για το θέμα.

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να αναφέρονται σε ρεπορτάζ τους στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή κάνοντας λόγο και για συγκεκριμένες απαιτήσεις από πλευράς Ένωσης.

Όπως αναφέρει σε tweet του ο δημοσιογράφος, Μερτ Ακτζάι, «η ΑΕΚ ζήτησε από τη Σάμσουνσπορ το ποσό των τεσσάρων εκατ. ευρώ για τον μεσοεπιθετικό, Νίκλας Ελίασον με τον οποίο η Σάμσουνσπορ βρισκόταν σε συζητήσεις». 

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως νωρίτερα η ΑΕΚ πήρε  άμεσα θέση σε όλα όσα ανέφεραν οι Τούρκοι για τον Σουηδό εξτρέμ, Νίκλας Ελίασον.

Η θέση της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη και υπήρξε κατηγορηματική διάψευση από πλευράς των «κιτρινόμαυρων».

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα συμφωνίας με ομάδα για την παραχώρηση του Ελίασον», ανέφερε ξεκάθαρα και κοφτά η ΑΕΚ για τον Σουηδό και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Να επισημάνουμε, βέβαια, αν και μάλλον δεν χρειάζεται πως ο Ελίασον είναι βασικότατο γρανάζι στη μηχανή του Ματίας Αλμέιδα και μαζί με τον Άμραμπατ είναι οι δύο επιλογές του Αργεντινού τεχνικού για τη δεξιά πτέρυγα.

Και να θυμίσουμε πως ο Ελίασον μετρά τη φετινή σεζόν τρία γκολ και επτά ασίστ σε 30 συμμετοχές.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΜΠΛΟΚΟ της Σάντερλαντ στη Σίτι, πανηγυρίζει η Άρσεναλ! Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

ΜΠΛΟΚΟ της Σάντερλαντ στη Σίτι, πανηγυρίζει η Άρσεναλ! Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε στο «Stadium of Light», με το 0-0 κόντρα στη Σάντερλαντ να αφήνει την Άρσεναλ στο +4 στην κορυφή της Premier League.

BEST OF THEMASPORTS