Πάει Πάφο για να συνεχίσει την... ΞΕΦΡΕΝΗ πορεία της! Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεν Σιμόν

Πάει Πάφο για να συνεχίσει την... ΞΕΦΡΕΝΗ πορεία της! Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεν Σιμόν

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο για να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα με τον Μπεν Σιμόν στον πάγκο, η ΑΕΚ κοντράρεται απόψε (19:00) με την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ο Ισραηλινός τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα, αφού αντιμετωπίζει και κάποια αγωνιστικά προβλήματα, κάνοντας όμως στοχευμένες αλλαγές με το... ελάχιστο ρίσκο.

Σχετική αναφορά έκανε στις χθεσινές του δηλώσεις, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.

«Σίγουρα θα έχουν κάποια προβλήματα. Μερικοί παίκτες έχουν μικροτραυματισμούς. Κανένα άλλοθι όμως και καμία δικαιολογία, πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του.

Σίγουρος απόντας πάντως θα είναι ο τιμωρημένος Πονς, ενώ ο Σάντσες που επίσης συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της επόμενης (22ης) αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια

Πιθανή ενδεκάδα:

Πίριτς, Σάντσες (Ντιονκού), Τόμοβιτς, Ρομπέρζ (Μιλίτσεβιτς), Γκαρσία, Γκουστάβο, Μάμας (Καπτούμ), Τόνγκια, Σολ, Ντίμερς, Φαράζ.

Θέση βασικού διεκδικούν με αξιώσεις και οι Μπρούνο Γκάμα, Λόπες.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το πρώτο μετάλλιο κέρδισε η Κύπρος στους 53ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Καράτε

Το πρώτο μετάλλιο κέρδισε η Κύπρος στους 53ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Καράτε

Ένα χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησε για την Κύπρο η 15χρονη Αρετή Κλεάνθους την πρώτη μέρα αγώνων στο πλαίσιο του 53ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καράτε Cadets, Juniors & U21, (EKF Cadet, Junior & U21) που πραγματοποιείται από τις 6 -8 Φεβρουαρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Λεμεσού «Σπύρος Κυπριανού» με τη συμμετοχή πέραν των 1. 200 αθλητών/ αθλητριών από την Ευρώπη.