ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «Ήταν μία ευκαιρία για να μετρήσουμε δυνάμεις»

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «Ήταν μία ευκαιρία για να μετρήσουμε δυνάμεις»

Διαβάστε όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, ο προπονητής της Freedom 24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε απέναντι μας έναν εξαιρετικό αντίπαλο, με πολύ ποιότητα και ορμή με την έλευση του νέου προπονητή. Ήταν μία ευκαιρία για να μετρήσουμε δυνάμεις. Σίγουρα το επίπεδο της Β’ κατηγορίας με αυτό που παίξαμε σήμερα, δεν έχει καμία σχέση. Έπαιξαν και νέα παιδιά, είχαν την ευκαιρία τους. Θεωρώ ότι έχουμε πράγματα να κρατήσουμε από το παιχνίδι και άλλα να βελτιώσουμε.

Με αυτά τα παιδιά δοκιμάζουμε πολλά πράγματα. Έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε πολλά πράγματα στον σχηματισμό. Είναι πολύ σημαντική η συνέχεια για εμάς με πολλά ντέρμπι και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και κάθε παιχνίδι είναι απρόβλεπτο. Είναι ένα πρωτάθλημα με πολύ καλές δομημένες ομάδες, εξαιρετικούς προπονητές που στο παρελθόν δεν είχαμε τόσες πολλές. Μέσα στην οκτάδα και όλες διεκδικούν την άνοδο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πάφος FC: Παράταση στην αγωνία για Γκολντάρ – Πότε επιστρέφει στη δράση

Πάφος FC: Παράταση στην αγωνία για Γκολντάρ – Πότε επιστρέφει στη δράση

Η αναμονή για την επιστροφή του Νταβίντ Γκολντάρ φαίνεται πως παρατείνεται, προκαλώντας έναν μικρό πονοκέφαλο στην τεχνική ηγεσία της Πάφος FC.