Έχασε πέναλτι και ΞΕΣΠΑΣΕ σε λυγμούς ανακούφισης ο Φετφατζίδης μετά το χαμένο πέναλτι του Πόνσε

Έχασε πέναλτι και ΞΕΣΠΑΣΕ σε λυγμούς ανακούφισης ο Φετφατζίδης μετά το χαμένο πέναλτι του Πόνσε

O Γιάννης Φετφατζίδης ξέσπασε σε λυγμούς μετά το χαμένο πέναλτι του Εζεκιέλ Πόνσε, λόγω ανακούφισης που η δική του άστοχη εκτέλεση δεν κόστισε στην ομάδα του.

Ο Άρης πήρε σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Betsson, καθώς νίκησε την ΑΕΚ στα πέναλτι με τον Χουλιάν Κουέστα να αποκρούει δύο εκτελέσεις.

Ο μοναδικός που δεν βρήκε στόχο από τους νικητές στη διαδικασία ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης, που έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν μπορούσε να πιστέψει το λάθος του, ωστόσο ξέσπασε σε λυγμούς ανακούφισης όταν ο Εζεκιέλ Πόνσε νικήθηκε από τον Κουέστα στο αμέσως επόμενο πέναλτι.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πετρολίνα ΑΕΚ και TRIA ΕΚΑ ΑΕΛ διεκδικούν απόψε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Πετρολίνα ΑΕΚ και TRIA ΕΚΑ ΑΕΛ διεκδικούν απόψε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Η αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου στην ανδρική καλαθόσφαιρα ανοίγει με τίτλο, καθώς Πετρολίνα ΑΕΚ και TRIA ΕΚΑ ΑΕΛ θα αναμετρηθούν την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στο «Κίτιον» για το ECOMMBX Super Cup Ανδρών «Στέλιος Μαρκίδης».

BEST OF THEMASPORTS