ΑΕΚ: Διέρρηξαν το σπίτι του Τσούμπερ – Του πήραν ρολόγια αξίας 250.000 ευρώ

ΑΕΚ: Διέρρηξαν το σπίτι του Τσούμπερ – Του πήραν ρολόγια αξίας 250.000 ευρώ

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Στίβεν Τσούμπερ καθώς άγνωστοι του πήραν ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι δράστες είχαν διαρρήξει την πόρτα του ισόγειου σπιτιού του 33χρονου άσου και του άρπαξαν, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, τέσσερα ρολόγια αξίας 250.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 16.000 ευρώ.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας πήραν κατάθεση από τον Τσούμπερ και έψαξαν για αποτυπώματα από το σημείο απ’ όπου μπήκαν οι δράστες, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας για την διαλεύκανση της υπόθεσης αναζήτησαν εικόνες από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών.

Sdna.gr

 
 
 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Έννα με παντρευτείς;»: ΚΥΠΡΙΟΣ ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου μαζί με τους συμπαίκτες του! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έννα με παντρευτείς;»: ΚΥΠΡΙΟΣ ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου μαζί με τους συμπαίκτες του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία όμορφη και συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα στο χθεσινό ματς της ΜΕΑΠ με την Ομόνοια 29Μ (σ.σ. 3-3 το τελικό αποτέλεσμα) που έγινε στο Κοινοτικό στάδιο Πέρα Χωρίου Νήσου - Θεοδώρειον.