Άλλαξε τα πλάνα του ο Χαραλαμπίδης μετά τον τραυματισμό του Μπάρντι... θέλει κεντρικό αμυντικό άμεσα!

Άλλαξε τα πλάνα του ο Χαραλαμπίδης μετά τον τραυματισμό του Μπάρντι... θέλει κεντρικό αμυντικό άμεσα!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Πιέρ Μπάρντι, κάταγμα κλείδας και η υποχρεωτική επέμβαση που πρέπει να γίνει αναγκάζει τον Κωσταντίνο Χαραλαμπίδη να αλλάξει τα μεταγραφικά του πλάνα και να ψαχνει στην αγορα για κεντρικο αμυντικό.

Ο Μπάρντι που ήδη αναχωρισε για την Γαλλία για να υποβληθεί στην χειρουργική επέμβαση θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 μήνες τραυματίστικε στο 73ο λεπτό στην αναμέτρηση με τον ΑΣΙΛ και πλέον η ανάγκη για ενίσχυση στα μετόπισθεν για την Κράσαβα FREEDOM24 είναι άμεση.

Προσπάθεια της διοίκησης και της προπονητικής ομάδας να εγγραφεί ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Μπάρντι μέχρι την Παρασκευή έτσι ώστε να ειναι διαθέσιμος στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Δεύτερος ο εκπληκτικός Καραλής στη Σιλεσία, ήττα από τον ανίκητο Ντουπλάντις!

Δεύτερος ο εκπληκτικός Καραλής στη Σιλεσία, ήττα από τον ανίκητο Ντουπλάντις!

Ο Καραλής έκανε νέα μεγάλη εμφάνιση στη Σιλεσία, περνώντας τα 6μ. με την πρώτη, ενώ ο Ντουπλάντις βρήκε ρυθμό στα 6.20μ. και πήρε την κορυφή, δοκιμάζοντας στη συνέχεια για νέο παγκόσμιο ρεκόρ!