Θα χρειαστεί να’ ναι και πιο ανθεκτικοί στην πορεία…

Θα χρειαστεί να’ ναι και πιο ανθεκτικοί στην πορεία…

Δεν το λέει μόνο το σκορ, ότι ήταν δύσκολη επικράτηση της Ανόρθωσης επί της ΑΕΛ. Ήταν πιεσμένη η Κυρία, επειδή προερχόταν από ήττα, ενώ ταυτόχρονα δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την γκέλα του ΑΠΟΕΛ μια μέρα νωρίτερα.

Το ότι παίζει συνεχώς με απουσίες, δεν μπορεί να την αφήνουν ανεπηρέαστη. Όσο καλός προπονητής κι αν είναι ο Γκαγιέχο, δεν μπορεί να του βγαίνουν κάθε εβδομάδα, οι αποφάσεις που λαμβάνει για αντικατάσταση βασικών στελεχών.

Με όποιο τρόπο κι αν ήρθαν οι τρεις βαθμοί, μετράει το ότι μπήκαν τελικά στο σακούλι της. Βρίσκεται στο κατόπι του ΑΠΟΕΛ ξανά, διαμηνύοντας εκ νέου, ότι έχει τα εχέγγυα και τον χαρακτήρα να αντέξει μέχρι τέλους στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ειδικά ο Γκαγιέχο, ξέρει πολύ καλά, ότι για να καταφέρει η ομάδα τουλάχιστον να επιστρέψει στις ευρωπαικές διοργανώσεις, θα πρέπει να είναι πολύ ανθεκτική, κυρίως στην δεύτερη φάση που θα είναι μόνο ντέρμπι.

Στην Κυρία κοιτάζουν πλέον το ματς της Τρίτης με την Ομόνοια 29ης Μαίου στο ΓΣΠ. Είναι δεδομένο ότι θα γίνει ροτέισιον, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υποτιμήσουν την αντίπαλο, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

Σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να αχτινογραφήσουν τον περσινό πρωταθλητή Άρη, στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Σπιλέφσκι, ήταν αυτή που τους πήρε το αήττητο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον πρώτο γύρο, γι’ αυτό και έχουν ένα λόγο παραπάνω να θέλουν την ρεβάνς στην Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Κάρικ χαμογελά, αλλά… δεν υπόσχεται κούρεμα στον δημοφιλή οπαδό με την αφάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάρικ χαμογελά, αλλά… δεν υπόσχεται κούρεμα στον δημοφιλή οπαδό με την αφάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν προφανές πως το θέμα του θα έφτανε μέχρι τ’ αυτιά του Κάρικ και των παικτών του! Κι όμως, ο δημοφιλής οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει την 5η σερί νίκη για να κουρευτεί μετά από 491 μέρες, δεν άκουσε… υπόσχεση από τον κόουτς της ομάδας για το ψαλίδι και τη μηχανή!