Εκτός όλο τον Ιανουάριο ο Χάαλαντ, «μέσα» με Νιούκαστλ ο Ντε Μπρούινε!

Εκτός όλο τον Ιανουάριο ο Χάαλαντ, «μέσα» με Νιούκαστλ ο Ντε Μπρούινε!

Στην έδρα της Νιούκαστλ, για τη 21η αγωνιστική της Premier League, δοκιμάζεται απόψε η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μιλώντας για την αναμέτρηση στο «St James' Park» υπογράμμισε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Στα… πιτς, επίσης, είναι ο Τζον Στόους και ο Μανουέλ Ακαντζί, ενώ ο Κέβιν Ντε Μπρούινε αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι των «πολιτών».

Ο Νορβηγός στράικερ είναι εκτός δράσης από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν χτύπησε στο πόδι, και έχει χάσει τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη Σίτι υπήρξε η ελπίδα ότι ο διεθνής φορ θα ήταν ξανά «Ο.Κ.» τη νέα χρονιά, αλλά το πρόβλημα αποδεικνύεται μεγαλύτερο και ο παίκτης δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το οφσάιντ-φάντασμα που είδε μόνο ο επόπτης στο Μουντιάλ του 1990 ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία

Το οφσάιντ-φάντασμα που είδε μόνο ο επόπτης στο Μουντιάλ του 1990 ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία

Στις καθυστερήσεις του μικρού τελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, ο Μπέρτι βάζει μια υπέροχη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και κάνει το 3-1 για την Ιταλία. Κι όμως, το τέρμα του ακυρώνεται για οφσάιντ, ενώ ο ίδιος καλύπτεται -ξεκάθαρα- από τέσσερις Άγγλους, σε μία από τις πιο αδικαιολόγητες αποφάσεις που έχουμε δει σε Μουντιάλ.