Εκτός όλο τον Ιανουάριο ο Χάαλαντ, «μέσα» με Νιούκαστλ ο Ντε Μπρούινε!

Εκτός όλο τον Ιανουάριο ο Χάαλαντ, «μέσα» με Νιούκαστλ ο Ντε Μπρούινε!

Στην έδρα της Νιούκαστλ, για τη 21η αγωνιστική της Premier League, δοκιμάζεται απόψε η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μιλώντας για την αναμέτρηση στο «St James' Park» υπογράμμισε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Στα… πιτς, επίσης, είναι ο Τζον Στόους και ο Μανουέλ Ακαντζί, ενώ ο Κέβιν Ντε Μπρούινε αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι των «πολιτών».

Ο Νορβηγός στράικερ είναι εκτός δράσης από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν χτύπησε στο πόδι, και έχει χάσει τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη Σίτι υπήρξε η ελπίδα ότι ο διεθνής φορ θα ήταν ξανά «Ο.Κ.» τη νέα χρονιά, αλλά το πρόβλημα αποδεικνύεται μεγαλύτερο και ο παίκτης δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Θέλω να πω στον πρόεδρο Αντρο Καραπατάκη welcome back»

«Θέλω να πω στον πρόεδρο Αντρο Καραπατάκη welcome back»

Ο Άνχελ Γκαρσία εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κατά την διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης ενόψει του με την Κρίσταλ Πάλας και αναφέρθηκε στην παρουσία του κ. Άντρου Καραπατάκη δίπλα στην ομάδα.