Ο Μιγκέλ Μεγιάδο γύρισε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του
Η Τσακαρίτα ανακοίνωσε την επιστροφή του 32χρονου, Μιγκέλ Μεγιάδο που αποτελεί παρελθόν από τα Χανιά.




Έναν ακόμα ποδοσφαιρική του Άγιαξ έχει βάλει στο... μάτι ο Έρικ Τεν Χαγκ.
Ο Ολλανδός προπονητής εξετάζει τις επιλογές του όσον αφορά την ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, με την αγγλική «Mirror» να αποκαλύπτει ότι επιθυμεί να φέρει στο «Όλντ Τράφορντ» τον 21χρονο επιθετικό του Αίαντα, Μπράιαν Μπρόμπεϊ!
Ο νεαρός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με 12 γκολ σε 24 εμφανίσεις στη μετριότατη πορεία που διανύει η ομάδα του Άμστερνταμ έως τώρα στη σεζόν.
Ο Μπρόμπεϊ έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Άγιαξ το 2020, όταν προπονητής ήταν ο Τεν Χαγκ, ο οποίος έχει ήδη πάρει μαζί του στη Γιουνάιτεντ τους Ονάνα, Μαρτίνες και Άντονι, με τους οποίους είχε συνεργαστεί επίσης στην Ολλανδία.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις