Οπαδοί της Ανκαραγκιουτσού αποθέωσαν και υποδέχθηκαν με καπνογόνα τον πρόεδρο που γρονθοκόπησε διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οπαδοί της Ανκαραγκιουτσού αποθέωσαν και υποδέχθηκαν με καπνογόνα τον πρόεδρο που γρονθοκόπησε διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού που είχε γρονθοκοπήσει διαιτητή, γνώρισε την αποθέωση από οπαδούς της ομάδας του μετά την αποφυλάκιση του!

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλασσαν οπαδοί της Ανκαραγκιουτσού στον πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος είχε γρονθοκοπήσει τον διαιτητή της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Ρίζεσπορ!

Το περιστατικό είχε πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις, με τον διαιτητή να νοσηλεύεται και τον Φαρούκ Κοτσά να συλλαμβάνεται, πριν αφεθεί ελεύθερος μετά από λίγες ημέρες και ενώ του έχει επιβληθεί ποινή ισόβιου αποκλεισμού από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Τουρκία.

Παρ' όλα αυτά, μετά την αποφυλάκιση του, ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού γνώρισε την αποθέωση από οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα και τραγουδώντας το όνομα του.

-

-

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Τσέλσι πήρε το τρίποντο από το λονδρέζικο ντέρμπι και παράτεινε την αγωνία της Τότεναμ

Η Τσέλσι πήρε το τρίποντο από το λονδρέζικο ντέρμπι και παράτεινε την αγωνία της Τότεναμ

Η Τσέλσι ήταν η νικήτρια με 2-1 στο λονδρέζικο ντέρμπι του Στάμφορντ Μπριτζ κόντρα στην Τότεναμ και θα κυνηγήσει την τελευταία αγωνιστική την παρουσία της στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, με τα σπιρούνια να χρειάζονται έναν βαθμό στο φινάλε για να αποφύγουν το τρένο του υποβιβασμού.