Οικονομική εκστρατεία ΑΠΟΕΛ: Εισφορές και από την εταιρεία διαχείρισης του γηπέδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Εισφορές στην οικονομική εκστρατεία του ΑΠΟΕΛ και από την εταιρεία διαχείρισης του γηπέδου.




Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου πέρασε από «κόσκινο» την «Κυρία» πριν καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο, αναλύοντας παράλληλα στους παίκτες του τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου, ζητώντας προσοχή και συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Υπήρχαν αμφιβολίες για τους Σεργίου και Κονατέ, αλλά εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή και κατ΄επέκταση στην αρχική ενδεκάδα.
Οι Ντάτκοβιτς, Μπεχαράνο και Νάρσινγκ είναι κανονικά στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού, λύνοντας του τα χέρια, όμως θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ντιακιτέ και Λέουκο, καθώς και ο τραυματίας Μελίσσας.
Πιθανή ενδεκάδα: Κίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Σέλεα, Κονατέ, Μπεχαράνο, Νάρσινγκ, Μιγκελίτο, Ντουρμισάι, Φερνάντες, Καρλίτος.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις