Μπεν Σιμόν ενόψει Δόξας: «Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο»

Μπεν Σιμόν ενόψει Δόξας: «Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο»

Δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, ενόψει του αγώνα με την Δόξα.

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα.Το έχουμε καταλάβει. Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλλει. Παίζουμε στην έδρα μας, με την ενέργεια του κόσμου μας, ερχόμαστε με καλή ψυχολογία. Να δώσουμε προσοχή στον εαυτό μας και να είμαστε έτοιμοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο. Το κίνητρο είναι ήδη στο 100%. Θέλουμε να πάμε στα Χριστούγεννα με καλά συναισθήματα.

Έχουμε τους παίκτες με κάρτες, οπότε ο Μιλίτσεβιτς δεν θα είναι διαθέσιμος. και ο Γκουστάβο, καθώς και ο Φραν Σολ. Ο Άνχελ ακόμα δεν έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του, αλλά έχουμε καλό ρόστερ». 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνική Γυναικών: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει Μολδαβίας

Εθνική Γυναικών: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει Μολδαβίας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών, ενόψει του αγώνα με την αντίστοιχη της Μολδαβίας.

BEST OF THEMASPORTS