Επεισόδια στον Ρέντη: Βγάζουν από την καταστολή τον τραυματία αστυνομικό

Επεισόδια στον Ρέντη: Βγάζουν από την καταστολή τον τραυματία αστυνομικό

Σε απόπειρα για να ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα τον τραυματία αστυνομικό θα προχωρήσουν την Τετάρτη (20/12) οι γιατροί.

Να βγάλουν από την καταστολή τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη θα επιχειρήσουν την Τετάρτη οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος βρίσκεται σε τεχνητό κώμα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την μεταφορά του στο νοσοκομείο, στις 7 Δεκεμβρίου.

Μετά την αφύπνιση του αστυνομικού θα χρειαστούν τρεις ημέρες προκειμένου οι γιατροί να προχωρήσουν σε νευρολογική εξέταση και να εκτιμήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τραυματίας.

Πηγή: News247.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συναγερμός στις Αρχές: Έπεσαν πυροβολισμοί σε κομμωτήριο στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Συναγερμός στις Αρχές: Έπεσαν πυροβολισμοί σε κομμωτήριο στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Λεμεσό μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν εναντίον κομμωτηρίου στην παραλιακή περιοχή της πόλης, στην οδό Γεωργίου Α΄.