Σοκ στο Μπόρνμουθ-Λούτον: Κατέρρευσε ο Λόκιερ, διακοπή στο ματς!

Σοκ στο Μπόρνμουθ-Λούτον: Κατέρρευσε ο Λόκιερ, διακοπή στο ματς!

Τρομακτικές στιγμές στο παιχνίδι της Μπόρνμουθ με τη Λούτον αφού λίγο πριν το φινάλε ο Τομ Λόκιερ των φιλοξενούμενων κατέρρευσε και τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έσπευσαν στο χορτάρι.

Τρομακτικές στιγμές εκτυλίσσονται στο Μπόρνουθ-Λούτον, το οποίο διακόπηκε λίγο πριν το φινάλε του!

Ο Τομ Λόκιερ κατέρρευσε στο κέντρο του γηπέδου και σε μια ανύποπτη στιγμή, με τον διαιτητή να διακόπτει άμεσα και οι ποδοσφαιριστές να φωνάζουν εσπευσμένα τα ιατρικά επιτελεία για να σπεύσουν, όπως και έγινε.

Οι παίκτες των ομάδων κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με… κενά βλέμματα και εμφανώς σοκαρισμένοι.

Ο Λόκιερ αποχώρησε τελικά με φορείο από το γήπεδο, με τον κόσμο να χειροκροτά και να προσεύχεται ώστε να πάνε όλα καλά σχετικά με την υγεία του ποδοσφαιριστή.


Λίγα λεπτά μετά ήρθαν και τα πρώτα νέα, τα οποία ήταν άμεσα και φαίνεται πως είναι και ευχάριστα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. «Eίναι ξύπνιος και ανταποκρίνεται», τόνισε ο γιατρός της Μπόρνμουθ και καθησύχασε προς το παρόν άπαντες σχετικά με τον Τομ Λόκιερ.
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η κίνηση του Αρτέτα μετά τον χαμένο τελικό, που κέρδισε τον σεβασμό  απ’ όλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κίνηση του Αρτέτα μετά τον χαμένο τελικό, που κέρδισε τον σεβασμό απ’ όλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι παραλάμβανε το τρόπαιο του Carabao Cup έχοντας ανέβει τα περίφημα σκαλιά στο «Γουέμπλεϊ» για να βρεθεί στο ειδικό stage, ο Μικέλ Αρτέτα έμεινε να παρακολουθεί και να χειροκροτεί τους νικητές, αναγνωρίζοντάς τους την υπεροχή που τους οδήγησε στο 2-0 στον μεγάλο τελικό.