ΕΠΙΚΗ ατάκα Βαλμπουενά: Όσο έχω το freddo espresso μου είμαι εντάξει»!

ΕΠΙΚΗ ατάκα Βαλμπουενά: Όσο έχω το freddo espresso μου είμαι εντάξει»!

Λατρεύει το φρέντο εσπρέσο ο Ματιέ Βαλμπουενά και έριξε επική ατάκα.

Στις δηλώσεις που έκανε στον ΠΑΣΠ για το βραβείο Stoiximan Top Goal της 8ης αγωνιστικής ο Γάλλος άσος του Απόλλωνα ρωτήθηκε αν του λείπει κάτι από την Ελλάδα και απάντησε με χιούμορ.

Τι είπε ακριβώς:

«Όσο έχω το freddo espresso μου είμαι εντάξει! (γέλια) Να σας πω μια διαφορά που βρήκα. Εδώ στην Κύπρο πρέπει να τον παραγγέλνω γλυκό. Στην Ελλάδα ο μέτριος είναι όπως ο γλυκός στην Κύπρο. Γενικά όμως περνάω πολύ καλά στη Κύπρο, η ζωή είναι ήσυχη, ασφαλής και συνεχίζω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο το οποίο αγαπώ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήττα, ενώ έχει σκοράρει τέσσερα γκολ εντός έδρας; Κι όμως, η Φούλαμ δεν ήταν η πρώτη, που τα... κατάφερε!

Ήττα, ενώ έχει σκοράρει τέσσερα γκολ εντός έδρας; Κι όμως, η Φούλαμ δεν ήταν η πρώτη, που τα... κατάφερε!

Γίνεται να σκοράρεις τέσσερις φορές στο «σπίτι» σου και να ηττηθείς; Κι όμως, η Φούλαμ τα... κατάφερε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (02/12, 4-5)! Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα, που την έχει «πατήσει» με αυτόν τον τρόπο στην Premier League, με άλλα δύο κλαμπ να έχουν «βιώσει» κάτι ανάλογο!