«Κάναμε το καθήκον μας»

«Κάναμε το καθήκον μας»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά και το τέλος του αγώνα και τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του απέναντι στην ΕΝΑΔ, ο Μηνάς Αντωνίου. 

Αναλυτικά:

«Κάναμε το καθήκον μας και πήραμε τη πρόκριση. Είναι στόχος μας το κύπελλο και συνεχίζουμε τη προσπάθειας μας. Όποιος και να παίξει πρέπει δίνει τον καλύτερο του εαυτό και δίνουμε το 100% που έχουμε για την ομάδα. Ο στόχος μου είναι η ομάδα να παίρνει τη νίκη και τίποτα άλλο».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι - Γιατί η Πορτογαλία θα φτάσει στις ΗΠΑ μια μέρα μετά την έναρξη του Μουντιάλ

Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι - Γιατί η Πορτογαλία θα φτάσει στις ΗΠΑ μια μέρα μετά την έναρξη του Μουντιάλ

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας δεν έχει φτάσει στις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να εξηγεί αυτή την απόφαση.