Νέα Φιλαδέλφεια: Επέστρεψαν στην πατρίδα τους οι πρώτοι αποφυλακισθέντες Κροάτες και... αποθεώθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα Φιλαδέλφεια: Επέστρεψαν στην πατρίδα τους οι πρώτοι αποφυλακισθέντες Κροάτες και... αποθεώθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Κροατία -και εν μέσω... υποδοχής- επέστρεψαν τα μέλη των Bad Blue Boys που αποφυλακίστηκαν. Δείτε βίντεο.

Στην Κροατία επέστρεψε την Κυριακή (10/12) το πρώτο γκρουπ αποφυλακισθέντων που κατηγορούνται για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία επέφερε τον θάνατο του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Μάλιστα, οι Κροάτες έτυχαν... αποθεωτικής υποδοχής από συνοπαδούς τους που έσπευσαν στο αεροδρόμιο και οι οποίοι φώναζαν το όνομα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενώ άναψαν και καπνογόνα.

Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός της Κροατίας, Αντρέι Πλένκοβιτς, δήλωσε ότι δόθηκε εντολή στην Πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα να καλύψει τα έξοδα για την επιστροφή των συμπατριωτών του.

Κάτι που, βέβαια, διαψεύδουν οι οργανωμένοι της Ντινάμο (Bad Blue Boys), οι οποίοι τονίζουν ότι τα έξοδα -για την επιστροφή και όχι μόνο- των συνοπαδών τους καλύφθηκαν από δωρεές των φίλων της κροατικής ομάδας αλλά και άλλων συλλόγων της χώρας.

Δείτε βίντεο από την υποδοχή των Κροατών:

-

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Κάρικ χαμογελά, αλλά… δεν υπόσχεται κούρεμα στον δημοφιλή οπαδό με την αφάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάρικ χαμογελά, αλλά… δεν υπόσχεται κούρεμα στον δημοφιλή οπαδό με την αφάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν προφανές πως το θέμα του θα έφτανε μέχρι τ’ αυτιά του Κάρικ και των παικτών του! Κι όμως, ο δημοφιλής οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει την 5η σερί νίκη για να κουρευτεί μετά από 491 μέρες, δεν άκουσε… υπόσχεση από τον κόουτς της ομάδας για το ψαλίδι και τη μηχανή!