«Σενάριο για Βαλμπουενά με ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας!»

«Σενάριο για Βαλμπουενά με ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας!»

Στο στόχαστρο της Γκόστιβαρ που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στο ποδόσφαιρο της Βόρειας Μακεδονίας είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Να κάνει το κόλπο γκρόσο και να αποκτήσει τον Ματιέ Βαλμπουενά θέλει η Γκόστιβαρ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας, meridiansport, η ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία θέλει να αλλάξει το ποδόσφαιρο στη χώρα και στην προσπάθειά της αυτή θέλει να εντάξει παίκτες με λαμπρή καριέρα που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα προσελκύσουν τον κόσμο στο γήπεδο.

 


Ένας εξ αυτών είναι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Λεμεσού, που αρέσει στον Τούρκο ιδιοκτήτη της Γκόστιβαρ, Ενές Ούστι, και τον προορίζει για τον ηγέτη του συλλόγου, με το δημοσίευμα να τονίζει πως αν καταφέρει και έρθει σε συμφωνία μαζί του θα έχει πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας.

Ο Ενές Ούστι έχει επενδύσει περίπου πέντε εκατ. ευρώ στην Γκόστιβαρ τα τελευταία δυο χρόνια και έχει φέρει στο ρόστερ της, μεταξύ άλλων, τον πρώην παίκτη της Φενερμπαχτσέ, Άλπερ Ποτούκ και τον επίσης άλλοτε άσο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ιλάι Ατιεβέμεν.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πρώτος που «σπάει» τον κανονισμό: Το κόλπο του Ρόμπερτσον για να κερδίσει χρόνο η Σκωτία στο Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώτος που «σπάει» τον κανονισμό: Το κόλπο του Ρόμπερτσον για να κερδίσει χρόνο η Σκωτία στο Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρειάζεται τύχη, χρειάζεται ικανότητα, απαιτεί και… τεχνάσματα. Η Σκωτία πανηγυρίζει τις τελευταίες ώρες και ο Άντι Ρόμπερτσον «ξεκλείδωσε» ένα κόλπο απέναντι στην Αϊτή, για να κερδίσει χρόνο στο πλάγιο!

BEST OF THEMASPORTS