Γκουαρδιόλα: «Ο Κρόιφ με δίδαξε ότι δεν υπάρχει κακή τύχη στο ποδόσφαιρο»

Γκουαρδιόλα: «Ο Κρόιφ με δίδαξε ότι δεν υπάρχει κακή τύχη στο ποδόσφαιρο»

Με ένα... μάθημα που είχε πάρει από τον Γιόχαν Κρόιφ σχολίασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε χθες τέλος δύο πολύτιμους βαθμούς από τη σθεναρή αντίσταση της Τότεναμ στο «Ετιχαντ», μένοντας στο 3-3, για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Ο Γκουαρδιόλα δεν θέλησε να μιλήσει για διαιτητικά λάθη, μολονότι πολλοί παίκτες τους ήταν έξαλλοι με τις αποφάσεις του Σάιμον Χούπερ, και στάθηκε στην αστοχία στην τελική προσπάθεια.

«Δεν εκμεταλλευόμαστε πολλές ευκαιρίες. Χάσαμε από τη Γουλβς μετά από δύο σουτ στην εστία, κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Λίβερπουλ. Πρέπει να μάθουμε και ν' αποφεύγουμε τέτοια λάθη. Ο Γιόχαν Κρόιφ μου δίδαξε ότι η κακή τύχη στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες σεζόν. Εξακολουθεί να είναι ίδια για μένα», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Δραπέτευσε» με τρίποντο από την έδρα της Ρεν η Λιλ, γκέλαρε στη Χάβρη η Λιόν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Δραπέτευσε» με τρίποντο από την έδρα της Ρεν η Λιλ, γκέλαρε στη Χάβρη η Λιόν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Παρότι δεν ήταν ανώτερη της αντιπάλου της, η Λιλ έφυγε με τη νίκη 2-1 από την έδρα της Ρεν και πλησίασε την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στη Ligue 1! Κόλλησε στο 0-0 κόντρα στη Χάβρη η Λιόν.

BEST OF THEMASPORTS